Siirry suoraan sisältöön

Kansallispuku päälle ja laulamaan

Lemin musiikkijuhlat lauletaan käyntiin nyt keskiviikkona urheilukentälle siirretyn iltatorin yhteydessä. Samalla yleisöllä on tilaisuus pukeutia kansallispukuunsa, jos sellaisen sattuu omistamaan. Sellaisen puuttuminen ei kuitenkaan ole este osanotolle.

Penkit odottavat jo laululavan edessä yleisöä, samoin torikahvilan pyödät iltatorille tulijoita.

Lemi laulaa! -yhteislauluilta alkaa keskiviikkona kello 18. ”Esilaulalijana” toimivat juhlien taiteellinen johtaja, baritoni Jussi Vänttinen ja sopraano Emilia Vesalainen-Pellas. Heitä säestää pianolla Juho Lepistö. Heiltä kuullaan myös sooloesityksiä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Iltatori urheilukentällä alkaa kello 16.

Lemin musiikkijuhliaviikko on jo järjestäjien osalta käynnistynyt. Torikalusto on siirretty iltatoria ja lauantaitoria varten urheilukentälle, koulukeakusksen juhlasalia on kalustettu ja lavastettu sunnuntain viihdekonserttia varten.

Lisäpenkit ovat jo suorissa riveissä odottamassa sunnuntain yleisöä, ja auditorion piano on nostettu esiintymiskorokkeelle odottamaan Seppo Hovia.

Tänä vuonna musiikkijuhlat viettävät 40-vuotisjuhliaan. Virallinen avajaiskonsertti otsikolla Katkeransuloisia kohtaamisia on kirkossa torstaina kello 19, jolloin sopraano Marjukka Tepponen ja baritoni Kevin Greenlaw esittävät Jukka Nykäsen säestyksellä ooppera- ja operettiklassikoita.

Koulukeskuksen aulan vitriiniiin on koottu musiikkijuhlien julisteita neljältä vuosikymmeneltä sunnuntain viihdekonsertin kävijöiden katseltaviksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *