Siirry suoraan sisältöön

Kukkakaupan kahvila avoinna juhlien aikaan

Lemin kukkakaupan yhteydessä kesäviikonloppuisin toiminut pop up -kahvila on avioinna vielä tulevana viikonloppuna perjantaina ja lauantaina,

Sini Ylärakkola laajensi kukkakaupan ulos kesäkahvilaksi.

– Olen pyörittänyt tätä tyttäreni kanssa, jolla alkaa koulu sen jälkeen. Näillä näkymin kahvila sulkeutuu lauantain jälkeen, Sini Ylärakkola kertoo.

Kaupan pihaan tuotujen pöytien ääreen on pitkin kesää istahtanut asiakkaita nauttimaan kahvista ja Sini Ylärakkolan leipomista herkuista. Sateen sattuessa kahvila on ollut kinni; poutaisia viikonloppuja on kuitenkin kesän aikana riittänyt.

Persoonallisen kesäkahvilan idea tuli Ylärakkolan vuosia sitten kirpputorilta hankkimasta ravintolakyltiistä. Kyltti oli varastossa pitkän aikaa, mutta nyt kaksi kanaa nokkii kahvilan ulkotiskiin kiinnitettyinä.

Kukkakuvioiset kupit odottavat kahvittelijoita ulkonaulakossa.

Kukkakaupasn sisätiloissa myydään kukkien ohella myös käytettyjä vaatteita.

Kahvia ja tuoreita itseleivottuja leivonnaisia on pihassa tarjolla perjantaina ja lauantaina aamuyhdeksästä lähtien, jos vain on pouta. Kahvila on niin kauan auki, kun asiakkaita riittää, Sini Ylärakkola toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *