Siirry suoraan sisältöön

Sade yritti latistaa yhteislaulutuokion

Lemin musiikkijuhlat laulettiin käyntiin sateen rapistessa laululavan kattoon ja yleisön suojautuessa teltan ja toripöytien katosten alle. Yhteislaululta se sade kuitenkaan vienyt terää.

Laululavalla lauloivat ja laulattivat Emilia Vesalainen-Pellas ja jussi Vänttinen. Säestäjänä toimi Juho Lepistö.

Juhlien taiteellinen johtaja, baritoni Jussi Vänttinen juonsi.laiuloi ja laulatti yleisöllä kotimaisia klassikkoja Karjalaisten laulusta Kesäpäivään Kangasalla ja Vanhoihin poikiin viiksekkäisiin. Vänttinen ja sopraano Emilia Vesalainen-Pellas esittivät myös duettoja.

Tilaisuutta mainostettiin myös kansallispukujen tuuletustapahtumana. Sateen vuoksi tuuletus meinasi muuttua kostutukseksi, mutta sateensuojat ja -katokset suojelivat isommilta kastumisilta. Kymmenkunta toinen toistaan kauniimpaa pukua tilaisuudessa nähtiin.

Merja Paimensaari (vas,), Pirjo Nykänen ja Eija Sinkko (oik.) olivat sonnustautuneet kansallispukuiihin, musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Karoliina Junno-Huikari punaiseen mekkoon.

Torstaina musiikkijuhlat tarjoaa iltapäivällä operettikonsertin Vanamokodin asukkaille ja illalla operetti- ja oopperasäveliä saa kuullakkeen suuri yleisö juhlien avajaiskonsertissa kirkossa kello 19.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *