Siirry suoraan sisältöön

Lemin kunnassa käynnistyy arviointimenettely

Lemin kunnanhallitus nimeää maanantaina kunnan edustajan valtion ja kunnan yhteiseen arviointiryhmään selvittämään kunnan mahdollisuudet turvata asukkailleen lainsäädännössä edellytetyt palvelut sekä ryhtymään toimenpiteisiin palvelujen edellytysten turvaamiseksi.

Valtiovarainministeriö on nimeämässä tarviointiryhmän puheenjohtajaksi eläkkeellä olevan Joutsenon entisen kaupunginjohtajan ja Lappeenrannan apulaiskaupunginjohtajan, sosionomi Kari Korkiakosken ja valtiovarainministeriön edustajaksi finanssineuvos Ville Salosen. Yhden jäsenen nimeää Lemin kunta, minkä lisäksi kunta voi nimetä harkintansa mukaan kaksi muutakin henkilöä ottamaan osaa arviointiryhmän kokouksiin. Yhden heistä tulee edustaa kunnan henkilöstöä. Nämä henkilöt eivät kuitenkaan ole arviointiryhmän varsinaisia jäseniä.

Arviointiryhmän on määrä saada työnsä valmiiksi tammikuun loppuun mennessä.

Kunnanjohtaja Kati Rekola esittää itseään arviointiryhmän varsinaiseksi jäseneksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *