Siirry suoraan sisältöön

Lemiläisistä suvuista paljon tietoa verkossa

Sukututkimusta lemiläisistä suvuista voi tehdä kotioloissa, Jukka Mikkola kirjoittaa:

Olen alkanut päivittää sukutietoja tarkoituksena ehkä saada aikaan vielä sukukirja Mikkola-suvusta, jos Luoja suo. Edellinen onkin 31 vuoden takaa vuodelta 1992. Siihen liittyen olen alkanut käydä läpi henkikirja-, tuomiokirja- ja perunkirja-aineistoa, jota huomasin ilokseni olevan digitoituna runsaasti nettiin.

Tekemäni ”Lemiläisten sukujen sukuselvitysluettelo 1818-1919” vuodelta 1997 onkin nyt hyödyllinen. Sukututkimusta voi tehdä lemiläisistä suvuista kotioloissa. Luetteloa apuna käyttäen löytyy helposti sukuselvityksiä ja papintodistuksia, joita on tuomiokirjoissa ja ilmoitusasioiden pöytäkirjoissa digitoituina netissä. Sukuselvitysluettelossa on 85 sivua. Yksi kappale luetteloa on Kansallisarkistossa. Se on myös omalla kotisivullani www.jamikko.fi

Ystävällisin terveisin

Jukka Mikkola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *