Siirry suoraan sisältöön

Vaalilautakunnat on asetettu

Lemin kunnanhallitus asetti vaalilautakunnat ja vaalitoimikunnan tulevan talven presodentinvaaleihin ja valitsi niihin jäsenet.

Kirkonkylän äänestysalueen vaalilautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Esa Makkonen ja varapuheenjohtajaksi Petteri Holopainen. Lautakunnan jäseniksi valittiin Annikki Lahtinen, Anu Karhu ja Susanna Suonio. Varajäseniksi sijaantulojärjestyksessä valittiin Seppo Holopainen, Marjaana Jäkälä, Antti Junni, Raija Lensu ja Kari Taipale.

Kuukanniemen äänestysalueen vaalilautakunnan puheenjohtajan paikan sai Jarmo Tölski ja varapuheenjohtajan paikan Jarkko Ovaskainen. Jäseniksi lautakuntaan valittiin Salme Muurikka, Veijo Värtö ja Marja Vörtö, varajäseniksi sijaantulojärjestyksessä Kari Kylliäinen, Pirjo Nykänen, Nina Värtö, Jari Kahelin ja Juha Mielikäinen.

Vaalitoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Jaana Sinkko, varapuheenjohtajaksi Paula Tuomi ja jäseneksi Matti Tapanainen. Varajäseniksi sijaantulojärjestyksessä valittiin Eija Sinkko, Tuula Konttinen ja Antti Okko.

Presidentinvaalit käydään vuoden 2024 alussa. Ensimmäisen kierroksen ennakkoäänestys tapahtuu 17.-23. tammikuuta ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 28. tammikutta. Mahdollisen toisen kierroksen ennakkoäänestys on 31. tammikuuta – 6. helmikuuta, ja varsinainen vaalipäivä sunnuntai 11. helmikuuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *