Siirry suoraan sisältöön

Ekhva kutsuu keskustelemaan

Etelä-Karjalan hyvinvointialue (Ekhva) kutsuu lemiläisiä keskustelemaan hyvinvointipalvelujen tulevaisuudesta tiistaina 28. marraskuuta kello 17-18.30 koulukeskuksen auditorioon.

Tilaisuudessa keskustellaan muun muassa Lemin hyvinvointiaseman tarjoamista palveluista.

–Tavoitteenamme on kertoa palveluihin liittyvistä kysymyksistä mahdollisimman avoimesti alueemme asukkaille. Keskustelemme tulevaisuuden ratkaisuista ja vaihtoehdoista, joita joudutaan punnitsemaan palveluiden saatavuuden takaamiseksi kaikille kuntalaisille ja alueen asukkaille samalla valtion rahoitusraamiin sopeutuen, hyvinvointialueen johtaja Sally Leskinen kertoo Ekhvan tiedotteessa.

Ekhva on antanut kuntakiertueelleen nimen ”Yhdessä eteenpäin”, millä viestitään asukkaiden ja kuntien mukaan ottamista palvelujen kehittämiseen. Leskisen mukaan pääsanomae tulevasta kehittämisestä on, että kukaan ei jää syrjään palveluiden saavutettavuuden ja kokonaisvaltaisuuden suhteen.

Keväällä julkistetussa Ekhvan palvelustrategiassa on yhteensä 15 päälinjausta. Linjauksia ovat ohjanneet kolme palvelustrategista lupausta: palveluiden turvaaminen, palvelujen parantaminen jatkuvan kehittämisen mallin mukaisesti ja laajan päivystyksen sairaalan turvaamine, mikä on alueen palveluiden jatkuvuudelle tärkeää.

Hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen ja hyvinvointialueen johto saapuvat Lemille tiistaina 28. 11. kello 17-18-30 koulukeskuksen auditoriossa. Savitaipaleen tilaisuus on jo aiemmin: maananantaina 20. 11. kello 17-18.30 koulukeskuksen ruokalassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *