Siirry suoraan sisältöön

Joulupuodit avasivat ovensa

Lemin joulusesonki avattiin lauantaina yrittäjien tapahtumalla. Joulua lemiäisille tuovat myös kaksi jouluista pop up -myymälää.

Joulupuodissa Toukkalantie 4:n kerrostalon liiketillassa myydään sekä käsitöitä että kuvataidetta.

Vilma Huttusen, Laura Tikan ja kumppaneiden Joulupuoti Toukkalantie 4:n alakerrassa avatui maannantainaja on avoinna tämän viikoon sunnuntaihin 3. joulukuuta asti.

Myynnissä on muun muassa Laura Tikan nallekarhuja ja muita ompelutöitä, Vilma Huttusen kortteja ja grafiikkaa, Laura Penttilän makramee-töitä ja Marja Jurvasen neulomuksia. Harri Siitonen on tuonut myyntiin kipsitöitään ja edesmenneen isänsä Martti Siitosen maalauksia. Raija Tikan leivonnaisia on myös myynnissä.

Harri Siitosen kipsitöissä aiheet ja värit vaihtelevat.
Huopaiset kuusenkoristerontut ja punaiset koristetyynyt luovat joulun tunnelmaa.
Vilma Huttunen on tuonut myyntiin grafiikanlehtiä.

Laura Tikka kertoo, että kävijoitä oli avajaispäivänä maanantaina ihan mukavasti. Pop up -myymälän avautumista viime vuoden tapaan on osattu jo odottaa.

Myymälä on avoinna vain tämän viikon: arkipäivinä kello 12-18, launantaina ja sunnuntaina kello 10-16.

Joitakin vuosia pitempi perinne on toisella Lemin joulukaupalla. Toukkalantien liiketiloista vanhan kunnantuvan valtuustosaliin siirtynyt myymälä on saanut nimen Perinteinen jouluinen pop up -myymälä. Se avattiiin lauantaina ja on avoinna sunnuntaihin 17. joulukuuta saakka.

Myymälä on avoinna keskiviikosta perjantaihin kello 15-18, lauantaisin kello 10-14 ja sunnuntaisin kello 10-16. Maanantaisin ja tiistaisin se on kiinni.

Perinteinen jouluinen pop up -myymälä on avoinna viitenä päivänä viikossa kolmen viikon ajan,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *