Siirry suoraan sisältöön

Pikkuisia iloja pimeisiin päiviin

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Savitaipaleen Käsityöasemalla voi pikkusen pujahtaa kesän kauneuteen, sillä esillä on kauniita valokuvia linnuista, perhosista…

…ja kesäisestä koivikosta, jossa mesiangervojen tuoksu ihan leijuu kuva ulkopuolellakin.

Anne Hurskainen on onnistunut saamaan myös Lappeenrannasta, vihreästä kaupungista varsin punasävyisiä syyskuvia (kuva 7425).

Brita Satovainion esitellessä niin käytävällä kuin myös kahvihuoneen seinillä olevaa näyttelyä Mäntyperän eukko huomasi muistelevansa  jotain… Missähän mahtaa nykyään olla jutuntekijä Anna Satovainio?

Käsityöaseman äyttely on avoinna 21.1.-24 saakka maanantaisin klo 12-15 ja torstaisin klo 10-15. Ja onhan siellä jo joulumyyjäisetkin suunnittelun alla: lauantaina 25.11. tarjolla on paljon muutakin kaunista katseltavaa ja ostettavaa klo 10-16.

Mitähän löytyy

Savitaipaleen kirjastosta?

Mukavasti samana päivänä pääsi käymään myös Savitaipaleen kirjastossa, jossa voi tehdä vaikkapa pienen lomamatkan maailmalle Charlotan kammarin seinänvieriä pitkin. Siellä on varsin värikkäitä matkakertomuksia, kaupunkimaisemia, rakennuksia, vuoria ja kyliä joita  Kansantaideyhdistyksen puheenjohtaja Mauno Pulli on öljyväreineen muistellut.

Onhan siellä kotoisa kirkkokin ja mahtava metso ekä muutama värikäs abstrakti työ.

Tämä näyttely on avoinna 29.11. asti kirjaston aukioloaikoina ma-ke ja pe klo 12-19 ja to klo 9-16.

Ensimmäisiä Joulunavauksia lienee jo tänään (15.11) iltasella klo 17-19 , kun Katiska &Krumeluuri tarjoilee omat pienet joulunmaistiaiset, eli samalla kirjastoreissulla  toinenkin mukava pikkuinen ilo ihan melkein vierekkäin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *