Siirry suoraan sisältöön

Henna Jääskeläinen Keskustanaisten Karjalan piirin johtoon

Lemiläinen Henna Jääskeläinen aloittaa vuoden 2024 alussa Keskustanaisten Karjalan piirin puheenjohtajana. Jääskeläinen valittiin puheenjohtajaksi 30.11. pidetyssä piirin syyskokouksessa.

Aiemmin puheenjohtaja toiminut lappeenrantalainen Satu Nousiainen jatkaa piirin varapuheenjohtajana

– Karjalan Keskustanaiset on asiantunteva ja iloinen joukko karjalaisia naisia. On ilo ja kunnia toimia piirin puheenjohtajana. Olen toiminut pitkään eri yhdistyksissä ja toivon, että monipuolisesta kokemuksestani on puheenjohtajan tehtävässä hyötyä, Henna Jääskeläinen toteaa Keskustan piirin tiedotteessa.

Keskustanaisten piirin hallituksessa jatkavat Eveliina Lohko (varalla Pilvi Hyttinen), Anna-Liisa Savolainen (varalla Leena Kaijansinkko), Anna-Maija Sipiläinen (varalla Johanna Ikävalko) ja Merja Virtanen (varalla Tuija Pitkäpaasi). Uutena hallituksessa aloittaa Helmi Manninen (varalla Elena Bryzgalova).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *