Siirry suoraan sisältöön

Ennakkoäänestys alkaa taas

Tänään kesklviikkona alkaa presidentinvaalin toisen kierroksen ennakkoäänestys. Se kestää viikon ensi tiistaihin saakka. Ehdokkaita on kaksi: Alexander Stubb ja Pekka Haavisto.

Ennakkoäänestyspaikkana Lemillä toimii kunnanvirasto vanhassa pappilassa. Äänestysaika on keskiviikosta perjantaihin kello 11-17, lauantaina ja sunnuntaina kello 11-14, maanantaina kello 11-17 ja tiistaina kello 11-18.

Savitaipaleen ennakkoäänestyspaikka on kirjasto. Siellä voi äänestää keskiviikkona kello 12-19, torstaina kello 9-16, perjantaina kello 12-19, lauantaina ja sunnuntaina kello 11-15 ja maanantaina ja tiistaina kello 12-19.

Toisen kierroksen varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 11. helmikuuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *