Siirry suoraan sisältöön

Rehn ja Halla-aho Lemin suosikit

Olli Rehn 24,7 prosentillaan (424 ääntä) ja Jussi Halla-aho 24,5 prosentillaan (421 ääntä) olivat lemiläisten suosikit presidentinvaalin suosikit Lemillä. Kolmanneksi tuli Alexander Stubb 22,4 prosentilla äänistä (385 änntä).

Olli Rehn ja Jussi Halla-aho saivat eniten ääniä Lemillä.

Neljänneksi suosituin Lemillä oli Pekka Haavisto 18,5 prosentilla äänistä (319 ääntä). Jutta Urpilainen sai 3,1 prosenttia (53 ääntä), Mika Aaltola ja Li Anderson kumpikin 2,4 prosenttia (42 ääntä molemmat), Sari Essayah 1,3 prosenttia (22 ääntä) ja Harry Harkimo 0,8 prosenttia äänistä (14 ääntä).

Äänestysprosentti nousi Lemillä 75,9 prosenttiin.

Vaalin toiselle kierrokselle ovat etenemässä Alexander Stubb ja Pekka Haavisto, joista kumpikin sai runsaan neljänneksen valtakunnan äänistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *