Siirry suoraan sisältöön

Toritoimikunnasta tuli Elävä Lemi ry.

Lemin toritoimikunnan jäsenet perustivat Elävä Lemi -yhdistyksen turvaamaan toritoimintaa. Yhdistys voi toimia monella muullakin tapaa lemiläisten hyväksi.

Kesätorin toimintaa ohjaa jatkossa Elävä Lemi -yhdistys.

Toritoimikunnan varat ovat olleet yhteisellä tilillä. Tilinhaltijan pitää kuitenkin olla rekisteröity yhdistys, minkä takia toritoimikunta perusti yhdistyksen ja antoi sille nimen Elävä Lemi. Toritoimikunnan tili siirtyi yhdistyksen haltuun tilinumeroineen, samoin sähköpostiosoite toritoimikuntalemi(at)gmail.com on nyt yhdistyksen sähköpostiosoite.

– Yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan laatu kirjattiin sääntöihin niin laajasti, että yhdistys voi järjestää myös muita tapahtumia. Esimerkiksi käsityöläisten myyjäiset ja kesän kirpputori ovat jatkossa Elävän Lemin järjestämiä, Ritva Laurikainen selvittää.

Yhdistys voi myös järjestää retkiä, ja tehdä monta muuta asiaa. Myös hankerahoituksen hakeminen, mikä yksityiselle tai kunnalle ei ole mahdollista, onnistuu yhdistykseltä.

Kaikille avoin

yhdistys

Elävä Lemi on kaikille avoin yhdistys.

– Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet Lemin elävyydestä. Jäsenmaksua ei peritä. Elävä Lemi on yhdistys yhdistysten joukossa, ei mikään pääyhdistys, Ritva Laurikainen korostaa.

Elävä Lemi ei myöskään korvaa yhdistysten yhteistä järjestöparlamenttia, vaan se jatkaa toimintaansa entiseen malliin.

Elävä Lemi ry:n jäseneksi voi liittyä ilmoittamalla nimensä ja sähköpostisosoitteensa yhdistyksen hallitukselle. Hallitukseen kuuluvat entisen toritoimikunnan jäsenet: Irmeli Uski (puh. 0407615165), Leena Uski (puh. 0505143753), Riitta Uski (puh. 0503001374), Veikko Uski (puh. 0405000209), Jaana Muukka (puh. 0405697892) ja Ritva Laurikainen (puh. 0405384582). Sähköpostisoite on toritoimikuntalemi(at)gmail.com.

Elävän Lemin ensimmäinen yleinen kokous on Koulukeskuksesa kuvaamataidon luokassa 15. helmikuuta kello 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *