Siirry suoraan sisältöön

Jussi Stoor haastattelussa Padasjoella

Lemin entinen kunnanjohtaja ja nykyinen sitoutumaton kunnanvaltuutettu Jussi Stoor kisaa Padasjoen kunnanjohtajan paikasta keskustan entisen kansanedustajan ja ministerin Juha Rehulan kanssa. Kunnanhallitus haastattelee molempia loppusuoralle päässeitä tänään maanantaina.

Kuntalehden uutisen mukaan hakijoita Padasjoen virkaan oli 15.

Juha Rehula on poliitikkouransa lisäksi aiemmin toiminut muun muassa kunnanjohtajana Pukkilassa ja hallintojohtajana Padasjoella. Jussi Stoor joutui eroamaan Lemin kunnanjohtajan tehtävästä keväällä 2019, minkä jälkeen hän toiminut muun muassa Kouvolan kaupungin edunvalvontapäällikkönä ja vt. hallintojohtajana.

Padasjoen kunnanjohtajan paikka vapautui viime kesänä, kun kunnanjohtaja Kati Yrttiaho erosi virastaan kuntapäättäjien epäluottamuksen takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *