Siirry suoraan sisältöön

Savitaipaleen kirjaston Charlotan kamarissa kahvitellaan

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Karkauspäivänä, torstaina 29.2 klello17 Savitaipaleejn kotiseutuyhdistys kutsuu runoilemaan, laulamaan ja kahvittelemaan  Kalevalanpäivän merkeissä. Voit tuoda ihailtavaksi kalevalakorujasi, ja muuta aiheeseen liittyvää, ja samalla ihailla juuri päättyvää näyttelyä.

Vitriinissä on esillä Jonna Husan mielenkiintoisia koruja. Silja- ja Taimi-sarjan korut on valmistettu hävikkihopeasta, joka on sulatettu uudestaan ja muotoiltu kauniin kepeiksi pitsimäisiksi koruiksi. Taiteilija ottaa mielellään vastaan vanhoja alpakkalusikoita, joista niistäkin valmistuisi uutta kaunista taidetta.

Seinillä  salissa on esillä (toivottavasti vielä) Savitaipaleen kansantaideyhdistyksen Eeva Levon värikylläistä taidetta: luonnon kauneutta vuoden varrelta, keväistä vehreyttä,syksyn räiskyvät värit, ja kirpakan pakkasen siniharmaat maisemat.

Piirroskuva heijasteli suojalasiinsa kamarin valoja, siksiköhän malli sai sopivasti tuiman ilmeen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *