Siirry suoraan sisältöön

Seurakunnan tilinpäätös puoli miljoonaa plussalla

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvosto päätti allekirjoittaa seurakunnan viime vuoden tilinpäätöksen, joka osoittaa 473.469,78 euron ylijäämää.

Vuosikate oli 684.368,84 euroa, mikä on 87,64 euroa seurakuntalaista kohden.

Nuorisotyönohjaajan

haku keskeyettiin

Kirkkoneuvosto päätti keskeyttää kolmannen nuorisotyönohjaajan viran täyttämisen, kun päteviä hakijoita virkaan ei ole ollut. Syksystä 2022 avoinna olleeseen Savitaipaleen kirkkopiirin virkaan alettiin viime syksynä hakea viranhaltijaa, mutta kaksi hakukertaa antoivat laihan tuloksen: Ensimmäisellä hakukerralla virkaa haki kaksi kelpoisuusehdot täyttämätöntä henkilöä, toisella hakukerralla kaksi kelpoisuushedot täyttämätöntä ja yksi ehdot täyttävä henkilö. Viidestä hakijasta kaksi pätevää ja yksi epäpätevä henkilö veti hakemuksensa pois, ja jäljelle jäi kaksi epäpätevää. Toista heistä olisi haastateltu, mutta hän kertoi saaneensa työpaikan muualta.

Kesän rippikoulusesongiksi kaksi virassa olevaa nuorisotyönohjaajaa saa avukseen kaksi kausityöntekijää, joista toinen voi aloittaa töissä jo aiemmin. Kirkkoneuvosto päätti, että viranhaltijan haku keskeytetään toistaiseksi ja sitä voidaan jatkaa uudestaan syksyllä. Anu Karhu ja Elma Mikkola olisivat halunneet jatkaa hakua jo nyt, mutta he jäivät äänestyksessä vähemmistöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *