Siirry suoraan sisältöön

Tekniselle johtajalle neljän viikon lomautus

Lemin kunnanhallitus päätti lomauttaa tekninen johtaja Tommy Vesterlundin neljäksi viikoksi osana syksyllä käytyjen muutosneuvottelujen neuvottelutulosta.

Muutosneuvotteluissa sovittiin ruoka- ja siivouspalvluiden lomauttamisen periaatteista. Kesällä tehtävistä perussiivouksista luovutaan työskentelytapoja kehittämällä, ja seen myötä henkilöstöstä lomautetaan viisi henkilöä neljän viikon ajaksi. Lomautukset ovat kiertäviä.

Muutosneuvottelut koskivat myös teknisen toimen hallintoa. Tekninen johtaja lomautetaan ajalle 22.4.-19.5. hänen kanssaan tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Kunnanhallitus päätti muuttaa koulusihteeri Anne Sairan tehtävänimikkeen palvelusihteeriksi halliinnon sihteeritöiden uudelleenjärjestelyjen myötä. Palkkaukseen nimikkeen muuttaminen ei vaikuta, kunnanhallitus toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *