Siirry suoraan sisältöön

Lemin kirkko hiljentyi remonttiin

Lemin kirkossa ei järjestetä jumalanpalveluksia eikä muita tilaisuuksia ennen syksyä alkavan julkisivuremontin takia. Viime sunnuntaina jumalanpalvelus pidettiin Kuukanniemen seurakuntakodilla, mutta ensi sunnuntaiksi ei Lemille ole ilmoitettu messua lainkaan.

Toistaiseksi ei kirkon remontin alkamisesta ole näkynyt merkkejä. Kuva keskiviikolta.

Kirkkoneuvoston maaliskuisen päätöksen mukaan remontti kestää 14. maaliskuusta syyskuun loppuun. Tuona aikana jumalanpalveluspaikkoina toimivat Kuukanniemen seurakuntakoti, kotiseutumuseo ja laululava. Ensi sunnuntain messua tai jumalanpalvelusta ei ole ilmoitettu millekään näistä paikoista. Kirkkoneuvoston keskiviikon asialistalla on messujen järjestäminen kotiseutumuseolla.

Julkisivuremontin tekee Maalaus Tikka Oy, joka taannoin korjasi myös Lemin kellotapulin. Urakkahinta on 587.760 euroa, arvonlisävero 24 prosenttia. Kirkkoneuvoston tammikuisen päätöksen mukaan remontti rahoitetaan Martti Pekarin testamenttirahaston varoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *