Siirry suoraan sisältöön

Majoneesikatastrofi jatkaa Tapiolasta Riihimäelle

Lemin nuorisosoreuran lasten teatteriryhmä on valittu Riihimäellä toukokuun lopussa järjestetttäville lasten ja nuorten teatteripäiville yhtenä 12 teatteriryhmästä.

SPOTTI-tapahtumaa järjestävät yhteistyössä Suomen Harrastajateatteriliiton kanssa Riihimäen kaupunki, Riihimäen Nuorisoteatteri ja Riihimäen Teatteri.

Tapahtumaan valitut ryhmät ovat Helsingin Rudolf Steiner -koulu, Sirpaleteatteri, Rankids, Saarijärven Teatteri, Riihimäen Nuorisoteatteri, Naantalin Teatteri, Soivat Musikantit, Espoon sirkus- ja teatterikoulu ESKO, Teatteri Ulpu, Kallion ilmaisutaidon lukio, Mäntyharjun Nuorisoteatteri ja Lemin Nuorisoseura.

Lemin nuorisoseuran näytelmän ovat kirjoittaneet näyttelijät itse, ja sen on on ohjannut Sami Sivonen. Näytelmä on sarjakuvamainen tarina Pikkelsistä ja Gibbelssistä, rosvoista, jotka haluavat tuhota kaiken majoneesin maailmasta. Kaksi etsivää lemmikkeineen yrittävät auttaa laiskiaista löytämään kidnapatun serkkunsa Majoneezion, joka on majoneesitieteilijä. Muita hahmoja ovat MopoJonne, Hesen ja nakkikioskin myyjät ja toimittaja.

Lemiläiset esiintyvät sunnuntaina 26. toukokuuta kello 13.30 Kino Sammossa Mäntyharjun nuorisoteatterin jälkeen. Koko ohjelmisto löytyy tästä linkistä.

Mutta ennen Riihimäkeä Majoneesikatastrofi nähdään kolmesti kotinäyttämöllä Lemin Tapiolassa. Ensi-ilta on torstaina 2. toukokuuta kello 18 ja muut näytökset lauantaina 4. toukokuuta kello 14 ja sunnuntaina 5. toukokuuta kello 14. Liput näytöksiin maksavat 5 euroa.

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *