Siirry suoraan sisältöön

Kotiseutuyhdistys kutsuu kahveille

Lemin kotiseutuyhdistys järjestää museolla 26.5. 24 kotiseutukahvitilaisuuden. Tilaisuus on osa Suomen kotiseutuliiton 75-vuotisen sekä Lemin kotiseutuyhdistyksen 66-vuotisen taipaleen juhlistamista.

Kahvittelua museon pihalla maalaismarkkinoilla. Kuvituskuva.

Yhdistys kutsuu alueen asukkaita, ystäviä ja tuttavia, yhteistyökumppaneita ja kotiseututyöstä kiinnostuneita kahvittelemaan. Se kutsuu eri toimijoita kertomaan paikallisesta toiminnasta, kotiseudun ominaispiirteistä ja sen arvokkaasta kulttuuriperinnöstä tai vain rupattelemaan. Osallistujilla on vapaat kädet miettiä, miten toimintoja esitellään.

Tilaisuus alkaa kello 12 ja päättyy kello 14. Mukana tilaisuudessa ovat muun muassa Taito Salmi, Lemin Martat ja Lemin Laulumiehet. Tapahtumaan osallistuus myös Lemin kotiseuturadio 95,2 MHz, jolle voi kertoa oman yhdistyksen toiminasta; haastatelut ovat kuultavissa kesän ensimmäisessä lähetyksessä 1. kesäkuuta kello 10 alkaen.

Ohjelmanumeroista tai esittelyistä pyydetään ilmoittautumiset puheenjohtaja Heikki Haikolle (heikki.haiko@museosara.fi) tai siheeeri Eija Kuitolle (eija.kuitto@gmail.com).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *