Siirry suoraan sisältöön

Mango-juustokakku

Kakkupalsta heräilee taas eloon näin kesän kynnyksellä ja tarjoilee lukijoilleen raikasta, pehmeää ja kertakaikkisen suussa sulavaa mangojuustokakkua.
Mango-juustokakku
Kevään opiskelukiireet verottivat jonkin verran aikaa leipomistouhuilta mutta herkkuja on silti syntynyt säännöllisen epäsäännöllisesti — kaikki eivät vain ole vielä päätyneet julkiseen levitykseen. Mutta tässä siis mainio vaihtoehto erilaisiin kesäjuhliin varsinkin niille jotka kaipaavat perinteisen täytekakun korvikkeeksi tai kaveriksi astetta raikkaampaa ja kevyempää maisteltavaa makean nälkään. Kardemumman, tuorejuuston ja mangon yhdistelmä on vastustamaton, ei muuta kuin kokeilemaan! Juustokakun teet samoilla ohjeilla kuin tämän mariannekakun.

Pohja

200g digestivekeksejä
75g voita

Täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2dl kermaa
1 prk maitorahkaa
1,5 dl sokeria
2-3 tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä

Kiille

1 prk mangososetta
2 liivatelehteä
2 rkl vettä

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *