Siirry suoraan sisältöön

Mitä mieltä terveysasemasta?

Lemin kunnanvaltuusto pohtii ensi maanantaina seminaarissaan Lemin uuden terveysaseman rakentamista. Lemin Kirjava kysyykin nyt lukijoiltaan, onko uusi terveyskeskus tarpeen. Kysymys löytyy ruudun vasemmasta reunasta alhaalta. Valtuustoseminaarista tarkemmin Lemin Kirjavan viimeviikkoisessa jutussa.

Aiemmissa Kirjavan ”gallupeissa” päädyttiin siihen, että Lemille ei haluta kerrostaloja (54 prosenttia) ja että loma Lemillä peittoaa loman muualla (57 prosenttia).

Avainsanat:

1 kommentti artikkeliin “Mitä mieltä terveysasemasta?”

  1. Jari Joenperä

    Ei ole tarpeen rakentaa uutta terveysasemaa tässä tilanteessa,jos on tarkoitus pysyä itsenäisenä kuntana. Ensimmäiseksi on syytä irrottautua Eksotesta, kun sopimusta ei kerran saada toimivaksi (maksetaan turhasta).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *