Siirry suoraan sisältöön

Lemin kirjava pääsee telkkariin

Eukkomamma kuuli maanantaina ilahduttavan uutisen: Lemin kirjava peruna pääsee perjantaiaamuna televisioon. Ja mahdollisesti myös punanen, jos kaikki hyvin käy.

Kuvassa TV-kirjavien lähisukulaisia.

Juttu on näet niin, että maatiaislajikkeista innostunut ruokakirjailija Christer Lindgren on MTV3:n Huomenta Suomi -lähetyksessä perjantaiaamuna levittämässä maatiaissanomaansa. Mukaansa hän lupasi ottaa viimeisen eukkomamman hänelle toimittamista kirjavista.

Ja jos Lemiltä lähtenyt kirje ehtii ajoissa perille, televisioon pääsee myös punasta.

Punanen taas on TV- ja huippukokki Hans Välimäen suosikkiperuna. Hän kuulemma haluaisi sitä ravintoloihinsa Helsinkiin. Ensi kesän sadosta kuulemma olisi mahdollista tehdä jo viljelysopimuksiakin.

Vaan ollaanpa kuulolla, mitä telkkarissa puhutaan. Tarkemman ajan kirjavan esiintymiselle löytää aamuteeveen omilta sivuilta.

2 kommenttia artikkeliin “Lemin kirjava pääsee telkkariin”

  1. Markku Hämäläinen

    Tuttuja potatteja kuvassa, mutta nyttemmin syöty jo omiin suihin tuo vuoden 2011 sato. Mutta ei hätää, sillä tämän syksyn satoa kyllä kellarista löytyy ja riittää myös ensi keväänä 2013 maahan laitettavaksi. Oikein ovat hyviä, joten laajempikin julkisuus ei ole ollenkaan kirjavalle pahitteeksi, kuten ei myöskään punasen osalta.

  2. Jos naamakirjassa oltaisiin klikkaisin tykkään 🙂
    Tätä juttua meillä seurataan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *