Siirry suoraan sisältöön

Särää puoli seitsemältä

Lemin särää paistetaan televisiossa ensi torstaina puoli seitsemän aikaan.

Akseli Herlevi (vas.) paistaa särää Esko Hietarannan kanssa TV1:n Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Akseli Herlevi (vas.) paistaa särää Esko Hietarannan kanssa TV1:n Puoli seitsemän -ohjelmassa. Kuva:YLE.

Säräpirtti Kippurasarvi on yksi kohteista, kun ohjelma kiertää tällä viikolla Suomea tunnettujen kokkien kanssa.

Samaan aikaan  Säräpirtti viettää 35-vuotisjuhliaan. Juhlan kunniaksi se avaa jo huomenna keskiviikkona 23.10. säräkaupan ja kahvilan Lappeenrannan kauppahalliin. Kahvilasta saa paikallisten leipomotuotteiden ohella lounaskeittoja, mm. säräkeittoa.

– Kauppa ja kahvila on osa yrityksen kolmivuotissuunnitelmaa. Tarkoitus on keskittää kaikki yrityksen palvelut sataprosenttisesti särään, Esko Hietaranta kertoo tiedotteessaan.

Huhtikuussa Säräpirtti toi kauppatorille särän myyntivaunun, ja nyt siis avataan kiinteä kahvila sen laitaan kauppahalliin.
– Kuluvan vuoden aikana olemme palkanneet lisää kaksi kokopäiväistä työntekijää,  ja kahvilan myötä lisä henkilöstön tarve kasvanee, Hietaranta toteaa.

Lisäsuunnitelmiakin hänellä on:- Kolmivuotissuunnitelman viimeisessä vaiheessa valmistuisi Lemille ”Säräpaja” jonne, tulisi 200 paistin puilla lämmitettävä leivinuuni ja nykyaikaiset
laitosmaiset valmistus, pakkaamo ja lähettämötilat, Hietaranta hahmottelee.

Vielä toistaiseksi särää paistetaan pienemmässä mittakaavassa. YLE:n kuva torstain ohjelmasta.

Vielä toistaiseksi särää paistetaan pienemmässä mittakaavassa. YLE:n kuva torstain ohjelmasta.

1 kommentti artikkeliin “Särää puoli seitsemältä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *