Siirry suoraan sisältöön

Uusia kumppaneita Lemin musiikkijuhlille

Lemin musiikkijuhlien pääsponsoreita ovat tänä vuonna Auto-Suni ja Lemin Osuuspankki. Nämä yritykset ovat tukeneet juhlia jo aiempina vuosina.

– Lisäksi pääsponsoritason tukijajoukkoon kuuluu Lemin kotiseutuyhdistys, jonka kanssa takana on myös vuosien yhteistyö musiikkijuhlien tiimoilta, kertoo juhlien toiminnanjohtaja Sanna Gango.

Paikalliset lemiläiset yritykset ovat hänen mukaansa myös lähteneet erittäin hyvin mukaan musiikkijuhlayhteistyöhön. Lemin musiikkijuhlat onkin todellinen lemiläinen yhteisponnistus: Lemin kunnan, seurakunnan, yritysten ja yhteisöiden voimannäyte.

Lemin musiikkijuhlat on saanut myös uusia yritysyhteistyökumppaneita. Näitä ovat F-Musiikki Lappeenranta ja Iskelmäradio. Lisäksi juhllien markkinointia ovat tukeneet useat eri tahot.

Avustusten osalta Raija ja Ossi Tuuliaisen säätiö antoi jälleen tukensa musiikkijuhlille. Lisäksi Karjalan kulttuurirahasto, Taiteen keskustoimikunnan Kaakkois-Suomen toimipiste ja Alli Paasikiven säätiö ovat tukeneet juhlia merkittävästi.

– Jatkossa Lemin musiikkijuhlien yritysyhteistyötä tullaan edelleen tehostamaan ja rahoitusta hankitaan suunnitelmallisesti pitkällä tähtäyksellä. Kaikkien tahojen saumaton yhteistyö on tae juhlien onnistumiselle, Gango kertoo.

1 kommentti artikkeliin “Uusia kumppaneita Lemin musiikkijuhlille”

  1. Erkki Lintunen

    Palasi muistiin musiikkijuhlien alkuvaiheet ja niiden rahoitus. Sitä taustaa vasten tuntuu hyvältä lukea uutista nykyisestä avustusten määrästä ja tasosta. Lemin maine kulttuuripaikkakuntana kasvaa entisestään. Neliäänisen – 1850-luvulla alkaneen virsilauluperinteen – rinnalle on kehittynyt monipuolista musiikkitarjontaa. Se on hyvä asia!

    Myöskin virsilauluperinne on kehittynyt. Siihen on tullut uutta ilmettä ja se on levinnyt Lemin ympäristöön. Se on ollut myös tavoite. Etelä-Karjala virsilaulun voima-alueeksi, jonka keskuspyhäköksi Lemin puukirkko!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *