Siirry suoraan sisältöön

Kirjavilla hyvä kesä

Oltiin päättyvän kesän säistä mitä mieltä tahansa, ainakin Lemin kirjaville se oli hyvä kesä. Niin kauniin siloposkisiksi ne ovat mullan alla varttuneet.

Ruvesta ei nyt ole tietoakaan.

Ruvesta ei nyt ole tietoakaan.

Eukkomamma on saanut maistiaisia Lemin Kirjavan nimikkoperunasta – kiitos suuri siitä kasvattajille Kuukanniemeen! Kuulemma sato on ollut runsas – ja kuten kuvasta näkyy, myös erittäin terve. Ei ole rupi raiskannut eikä rutto runnellut.

Viimekeväisen kirjavan julkisuuden myötä kysyi monikin Sirpa Lensulta siemenkirjavaa. Niin moni, että ei kaikille suinkaan riittänyt. Nyt Sirpa kertoo, että sato on ollut niin hyvä, että häneltä joutaa pottuja myyntiin. Kysellä voi häneltä suoraan. Puhelinnumero on 0400 632 132.

Avainsanat:

1 kommentti artikkeliin “Kirjavilla hyvä kesä”

  1. Erkki Lintunen

    Terveisiä Värtsilän potaattipellolta! Tänä kesänä ei Wärtsilän musta kukkinut, kuten viime kesänä. Mukuloita tuli. Mutta ei niin isoja kuin edellisenä kesänä. Wärtsilän mustan kotiuttaminen kuitenkin jatkuu Kotiseutuyhdistyksen toimesta.

    Kokeilin Blue Congoa. Ei ole minun peruna, vaikka lautasella onkin mielenkintoinen sininen kokemus. Huono sato. Ehkä kesäkin oli sille huono.

    Lemin Kirjavaa – muutama mukula – tekee mieli laittaa ensi kesänä maahan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *