Siirry suoraan sisältöön

Talvirieha kutsuu Kuukanniemeen

Talven ilot kutsuvat perheitä Kuukanniemen kiekkokaukalolle lauantaina 17. helmikuuta  kello 10–12. Luvassa on muun muassa poniratsastusta ja -ajelua, koira-ajelua ja erilaisia tehtävärasteja kaikenikäisille

Kirpputori, onnenpyörä ja aarteenetsintä kuuluvat myös ohjelmaan. Tarjolla on kahvia, mehua, laskiaispullia ja makkaraa.

Kaikenikäisille tarkoitetun, ilmaisen tapahtuman järjestävät MLL:n Lemin paikallisyhdistys, Lemin seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö, Kuukanniemen vanhempainyhdistys, Rutolan VPK ja SPR:n Lemin osasto.

 

1 kommentti artikkeliin “Talvirieha kutsuu Kuukanniemeen”

  1. Pentti Pylkkö

    Vaik´ei tämä kysymys ehkä ihan suoraan tähän yhteyteen kuulukaan, niin kysyn kuitenkin. Tunteeko joku sellaista vanhaa leikkiä, jonka nimi lemiläisittäin kuuluu: ”Ketä kohti keppi seisuu?” Huttulassa 1900-luvun alussa asunut äitini kertoi, että sitä leikittiin tuulimyllyn mäellä jotenkin niin, että leikkiijät asettuivat ympyrään ja sen keskelle asetettu keppi kaatui osittamaan jotakin henkilöä. Jotenkin se leikki jatkui, mutta en tiedä, miten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *