Siirry suoraan sisältöön

Kiviaita murenee

Taipaleen seurakunnan ja Lemin kirkkopiirin huolet tuntuvat kasaantuvan – kirjaimellisesti. Vuotavan kirkon katon ja huonoilmaisen seurakuntatalon lisäksi myös kirkkoaita näyttäisi kaipaavan kipeästi korjausta.

Punaportinkadun puolella muuri on murentunut kivikasoiksi jo useammasta kohtaa.

Punaportinkadun puolella muuri on murentunut kivikasoiksi jo useammasta kohtaa.

1 kommentti artikkeliin “Kiviaita murenee”

  1. pekka tapanainen

    nyt eletään kovia aikoja.on ollut vahvoja aitoja puusta ja muusta .ei vanha rakas kalmiston aitakaan kulunutta talvea kestä vaikka vihertäjät syyttää meitä muusta.ennenkin on lumen alta löytynyt se mitä kaivattiin.ei muuta kuin kivet taas kekoon ja alttarille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *