Siirry suoraan sisältöön

Seurakunnan verkkosivuja parannetaan

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvosto päätti päivittää verkkosivujensa tietoja paremmin paikkansa pitäviksi.

netti

Päivitys koskee sivujen tietoja, jotka koskevat seurakuntatoimistoja.

Kirkkoneuvosto päätti asiasta toimenpiteenä Anu Karhun aloitteeseen seurakuntalaisten ja kirkkopiirien tasa-arvoisesta kohtelusta. Aloitteessaan Karhu oli ilmaissut huolensa työntekijöiden ja luottamushenkilöiden tasa-arvoisesta kohtelusta ja epätasa-arvoisen kohtelun negatiivisesta vaikutuksesta työssäjaksamiseen. Aloitteen mukaan palveluja on ajettu alas ja niissä on eroja eri kirkkopiirien välillä eivätkä tasa-arvoisuus ja oikeudenmukaisuus toteudu.

Pykälää käsiteltäessä Anu Karhu esitti, että virastojen palveluajat olisivat kaikille seurakuntalaisille yhtenäiset ajat ja, että kaikki voivat soittaa milloin vain virastojen aukioloaikoina. Esitystä ei kannatettu.

Jukka Hirvi ja Juha Mielikäinen esittivät, että nettisivujen tietoja seurakuntatoimistojen osalta päivitetään paremmin paikkaansa pitäväksi. Esitystä kannatettiin yksimielisesti.

Tilintarkastuspykälä

pöytäkirjassa uusiksi

Elma Mikkola oli tehnyt oikaisuvaatimuksen kirkkoneuvoston edellisen kokouksen pöytäkirjasta, joka ei vastannut kokouksen kulkua. Tilintarkastuspöytäkirjaa käsiteltäessä ei hänen tekemäänsä muutosehdotusta esittelijän päätösehdotukseen oltu kirjattu pöytäkirjaan, vaan se oli merkitty suoraan esittelijän tekemäksi esitykseksi.

Kirkkoneuvosto korjasi nyt tilintarkastuspöytäkirjan käsittelyssä tapahtuneen hallinnollisen virheen.

Tiistaisessa kokouksessaan kirkkoneuvosto päätti myös muun muassa ensi vuoden hautausmaamaksuista, tilavuokrista ja rippikoulumaksuista.

Kirkkoneuvosto antoi talouspäällikölle tehtäväksi selvittää talousarviota varten, mitä maksaisi flyygelin hankinta Savitaipaleen kirkkoon. Tällä hetkellä seurakunnan kirkoista vain Lemillä on flyygeli. Lisäksi Savitaipaleen ja Taipalsaaren seurakuntataloilla on flyygeli ja Taipalsaaren kirkossa on seurakunnan omistama flyygeli.

 

1 kommentti artikkeliin “Seurakunnan verkkosivuja parannetaan”

  1. Juha Mielikäinen

    Pieni tarkennus: Kirkoista vain Lemin kirkossa on nykyisin flyygeli. Lisäksi Savitaipaleen ja Taipalsaaren seurakuntataloilla on flyygelit ja Taipalsaaren kirjastossa on seurakunnan omistama flyygeli.
    Taipalsaaren seurakuntatalolla oleva soitin on puoliksi kunnan ja seurakunnan omistama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *