Siirry suoraan sisältöön

Kellotapuliin käyttökielto?

Lemin kellotapulin käyttökielto ja suojaamien on yksi ensi maanantaina kokoontuvan Taipaleen kirkkoneuvoston asioista.

Mitä osia tapulista ollaan panemassa käyttökieltoon ja mitä suojataan, ei listalta ilmene, sillä se sisältää vain otsikot. Koskisiko käyttökielto myös tapulissa olevaa ruumishuonetta, sitä voi vain arvailla.

Seurakunnan rakennuksista käyttökiellossa Lemillä ovat jo seurakuntatalo ja jo pitemmältä aikaa Syntymäniemen kesäkoti. Kirkko toistaiseksi saa olla käytössä, vaikka senkin remontti on viivästynyt. Kuukanniemen seurakuntakoti sentään lienee hyväkuntoinen.

Hyvin ei mene Savitaipaleellakaan, sillä ensi viikon kokouksessa käsitellään myös Säkniemen kesäkodin majoitustilan purkamista ja uusimista. Säkniemi on ainoa jäljellä oleva Taipaleen kesäkodeista/leirikeskuksista.

1 kommentti artikkeliin “Kellotapuliin käyttökielto?”

  1. Matti Huttunen

    Äimän käkenä tässä on joutunut seuraamaan käännöksiä, joita Lemin kirkkopiirissä on tapahtunut. Mitähän mahtaa vielä olla tulossa.Valitettavasti monta juttua on kesken, mikä mistäkin syystä. Uskoatonta touhua. Saisitte hävetä koko kirkkopiiri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *