Siirry suoraan sisältöön

Kulttuuria tarjolla kaamokseen

Lemiläisiä hellitään kaamoksen keskellä kulttuurilla. Isänpäivänä Laulumiehet pitivät kuorokonsertin, ja musiikkia on luvassa jatkossakin – ja myös teatteria.

Tämän viikon perjantaina 19.12. esiintyy kirkossa Etelä-Karjalan orkesteri. 25-vuotisjuhlakonsertissa kuullaan Vivaldin Neljä vuodenaikaa, ja sen johtaa Boguslaw Kobierski. Konsertti alkaa kello 19, ja siihen on vapaa pääsy; ohjelma maksaa 13 euroa.

Lemin nuorisoseuran näytelmäryhmä nousee taas Tapiolan lavalle. Se esittää osin uusituneella näyttelijäkunnalla viime talvelta tutun Jukka Itkosen näytelmän Yksinäisten sydänten kerho. Ennen joulua on kolme esitystä: sunnuntaina 5.12. kello 14, perjantaina 10.12. kello 19 ja lauantaina 11.12, kello 14. Liput 15 euroa, lippuvaraukset Leena Uski puh. 050 514 3753 tai leena1uski(at)gmail.com.

Keskiviikkona 8.12. on vuorossa Lemin musiikkiyhdistyksen joulukonsertti. Kirkossa esiintyvät Kalle Virtanen, tenori, Laura Juvonen, sopraano, ja Jonna Imeläinen, piano ja urut. 10 euron lippuja kello 18 alkavaan konserttiin voi ostaa ennakkoon 24.11. alkaen Lemin kirjastosta (vain käteismaksu) tai puoli tuntia ennen konserttia kirkon ovelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *