Siirry suoraan sisältöön

Vielä ehtii äänestää Lemin Eskoa

Kunnan sivistyslautakunta valitsee seuraavassa kokouksessaan Lemin uuden kunniakansalaisen, Lemin Eskon. Ehdotuksia valittavasta henkilöstä otetaan vastaan tämän vuoden loppuun eli perjantaihin saakka.

Lemin Eskot koolla helmikuussa 2020: Olavi Punkka (edessä vas.), Juha Junnonen, Riitta Järvinen, Irma Hietamies, Anneli Lattu (keskellä vas.), Raija Tuuliainen, Pirjo Nykänen, Kaija Lankia (takana vas.), Matti Huttunen, Leena Uski ja Markku Peutere. Kuva Kati Ahonen.

Lemin Eskon tehtävänä on edustaa ja markkinoida Lemiä eri tilaisuuksissa. Toimintakausi on kaksivuotinen, kesästä 2022 kesään 2024. Eskoksi valittavan tulee olla lemiläinen, työssään tai harrastuksissaan ansioitunut. Hänen on suostuttava valintaan vapaaehtoisesti.

Lemin Eskolle ommeltavaa ”virka-asua”, pellavapaitaa ovat vuosien varrella kantaneet Mauri Kuitto, Riitta Järvinen, Raija Buuri, Pentti Pekkanen, Leena Halme, Juha Junnonen, Irma Hietamies, Anneli Lattu, Matti Huttunen, Pirjo Nykänen, Kaija Lankia, Olavi Punkka, Leena Uski, Markku Peutere ja Raija Tuuliainen.

Kesällä 2019 tehtävään valittu Raija Tuuliainen menehtyi viime kesänä, eikä uutta Lemin Eskoa ole vielä valittu. Nyt sivistyslautakunta etsii uutta.

– Tarkoitus olisi, että Lemin Esko aloittaisi tehtävässä jo alkukesästä 2022, hyvinvointikoordinaattori Kati Ahonen kertoo.

Ehdotuksia uudeksi Lemin Eskoksi otetaan vastaan tämän vuoden loppuun saakka. Ehdotuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen kati.ahonen@lemi.fi.

1 kommentti artikkeliin “Vielä ehtii äänestää Lemin Eskoa”

  1. Eija Herranen

    Antti Okko 80 -vuotispäivän kunniaksi. Tehnyt pitkän päivätyön pankin palveluksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *