Siirry suoraan sisältöön

Lemin pappi: luminen kevät siirsi hautausmaatalkoita

Lemin aluepappi Tapio Kilpiä vastaa seurakuntalaisen huoleen hautausmaan siivottomuudesta.

Näin hän kirjoittaa:

Lemin hautausmaa on ilman muuta siivoamisen tarpeessa talven jäljiltä ja lisäksi routa on vääntänyt kiviä reippaanlaisesti.

Meillä oli tarkoitus järjestää hautausmaan haravointitalkoot huhtikuun lopussa, jotta paikat olisivat kunnossa äitienpäiväksi, mutta siinä kohtaa, kun päätös järjestämisestä piti tehdä, lunta oli maassa reippaasti ja paljas maa oli niin mutaista ja pettävää, että talkoot päätettiin siirtää perjantaille 20.5. klo 9 alkaen. Silloin paikat on tarkoitus siistiä kerralla ja talkoilijoille on tarjolla kahvia ja purtavaa ja Vainikkalan Martat auttavat tarjoilussa.

Hautainhoitopäivä on sitten tuttuun tapaan 10.6.

Se harmi tässä on, että talkoita ei nyt saada pidettyä ennen äitienpäivää. Palautetta tästä ja muustakin Lemin kirkkopiiriin liittyvistä asioista voi antaa vaikka suoraan minulle, ja mie sitten teen voitavani ja välitän sitä eteenpäin.

Terveisin Tapio, Lemin aluepappi

Tapio Kilpiä
p. 040 727 7957
tapio.kilpia(t)evl.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *