Siirry suoraan sisältöön

20 ehdokkaalla ”Yhdessä eteenpäin”

”Yhdessä eteenpäin” -listalla on 20 ehdokasta Taipaleen seurakunnan kirkollisvaaleissa. Listan asiamies Irma Vainikka lähetti listan Lemin Kirjavalle.

Listan savitaipalelaiset, lemiläiset ja taipalsaarelaiset ehdokkaat ovat Katri Niinimäki, Paula Tuomi, Hanna Räsänen, Harri Näkki, Juha Mielikäinen,  Hanna Kuivanen, Tuomo Kirjavainen, Ossi Hjerppe, Merja Pusa, Senni Talja, Anni Kilpiä, Kari Jukkara, Pertti Hintsanen, Paula Pettinen, Hannu Hakonen, Niina Ahola,  Kirsi Rehunen, Osmo Laine, Kari Pettinen ja Eija la Mela.

Vaalien toisen listan ”Yhteiseloa Taipaleella” nimet julkaistiin Lemin Kirjavassa aiemmin.

Muutos juttuun 27.9.: Yhdessä eteenpäin -listan asiamies Irma Vainikka ilmoitti Lemin Kirjavalle, että Merja Pusa on joutunut luopumaan ehdokkuudesta terveydellisistä syistä.

Lisäys ja muutos juttuun 29.9.: Ehdokkaan suostumusta ei voi enää perua sen jälkeen, kun perustamisasiakirjat on jätetty.

– Käytännössä tarkoittaa sitä, että sairastuneen henkilön nimi ja äänestysnumero näkyy ehdokaslistojen yhdistelmässä, vaalilautakunnan sihteeri Leena Hilska kirjoittaa.

– Häntä voi siis äänestää.  Hänen itsensä ei toki tarvitse osallistua mihinkään vaaleihin liittyvään toimintaan. Vaalien jälkeen on selvillä 23 eniten ääniä saanutta henkilöä/kirkkovaltuutettua, jotka muodostavat tammikuussa uuden kirkkovaltuuston. Muut ovat varajäseniä.  

– Tässä vaiheessa sairastunut voi pyytää eroa kirkkovaltuuston jäsenyydestä tai varajäsenyydestä, jos haluaa, Hilska toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *