Siirry suoraan sisältöön

Kellotapulin käytölle hinnasto

Taipaleen seurakunnan kirkkoneuvosto päätti tilavuokrista, joita peritään Lemin kellotapulin käytöstä siunaustilaisuuksiin.

Kellitapulia voidaan käyttää myös siunaustilaisuuksiin.

Kirkkoneuvosto toteaa, että Lemin korjattua kellotapulia voidaan käyttää pienimuotoisiin siunaustilaisuuksiin, kun väkeä on enintään 15 henkeä. Tilaisuuksista peritään vastaisuudessa tilavuokraa kustannusten kattamiseksi.

Vuokriksi päätettiin 40 euroa paikkakuntalaisen ja 50 euroa ulkopaikkakuntalaisen seurakuntaan kuuluneen vainajan osalta, sekä 70 ja 100 euroa seurakuntaan kuulumattomilta vainajilta. Vastaavat taksat Savitaipaleen ja Taipalsaaren kappeleissa sekä kaikissa kolmessa kirkossa ovat 80 ja 91 sekä 170 ja 225 euroa.

Työryhmä taloutta

tasapainottamaan

Kirkkoneuvosto asetti työryhmän, jonka tehtävänä on löytää keinoja seurakunnan alijäämäisen talouden tasapainottamiseen. Työryhmään valittiin kirkkoherra Lea Karhinen, talouspäällikkö Raija Kurkaa, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hanna Kuivanen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Aure Niiva, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Ossi Hjerppe, kirkkovaltuuston jäsen Maija Saimalahti ja kirkkovaltuuston varajäsen Harri Näkki. Työryhmän kutsuu koolle kirkkoherra Lea Karhinen.

Toimistosihteeri ja

diakoni valittiin

Avoinna ollutta diakonin virkaa haki toisella hakukierroksella yksi hakija, YAMK-diakoni Johanna Törmälä. Kirkkoneuvosto valitsi hänet virkaan 1. toukokuuta alkaen.

Avoinna olleeseen toimistosihteerin virkaan oli kolme hakijaa. Heistä kirkkoneuvosto valitsi virkaan haastattelutyöryhmän esityksen mukaisesti Marke Pentin 1. kesäkuuta alkaen.

Toimistosihteerin virka tuli avoimeksi, kun kahdesta toimistosihteeristä toinen siirtyy taloussihteerin virkaan, jota hän on jo aiemmin hoitanut.

1 kommentti artikkeliin “Kellotapulin käytölle hinnasto”

  1. Riitta Kärmeniemi

    Ihme jutuilla yritetään paikata seurakunnan asioita.Minusta on täysin väärin periä kellotapulin käytöstä rahaa.Kirkkoon kuuluvat maksavat veroina jo maksunsa.Näkyy tuon päätöksen takana olevan henkilöt muualta kuin Lemiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *