Siirry suoraan sisältöön

Savonlinja ajaa Lemin kesävuorot

Koulujen loputtua 3. kesäkuuta Lemin ja Lappeenrannan ja Lemin ja Savitaipaleen välinen linja-autoliikenne supistuu. Matka.fi-palvelun mukaan Savonlinja ajaa arkipäivisin kolme vuoroa Lemiltä kaupunkiin ja kolme takaisin.

Palvelu ei tunne Lemin liikekeskusta, vaan antaa kirkonkylän pysäkkiajat Toukkalantien pysäkin ja Palolantien risteyksen luona olevan pysäkin mukaan.

Toukkalantie 6:sta Lappeenrannan Matkakeskukseen ajettavien vuorojen (ma-pe) aikataulut ovat: 7.07 – 7.50, 9.17 – 9.55 ja 13.40 – 14.15.

Matkakeskuksesta Lemille Toukkalantie 4:n pysäkille ajettavien vuorojen aikataulut (ma-pe) ovat: 8.40 – 9.15, 12.25 – 13.00 ja 16.15 – 16.50.

Savitaipaleen suuntaan vuoroja ajetaan kahdesti päivässä. Aikataulut Toukkalantien pysäkiltä Savitaipaleen kirkolle (ma-pe) ovat: 13.00 – 13.20, 16.50 – 17.15.

Aikataulut Savitaipaleelta Lemille (ma-pe) ovat: 6.50 – 7.10 ja 13.20 – 13.40

Kesäaikataulut astuvat voimaan maanantaina 5. kesäkuuta ja ovat voimassa koulujen alkuun saakka. Lemillä koulutyö aloitetaan torstaina elokuun 10. päivänä.

Lappeenrannassa linja-autojen reitit muuttuivat toukokuussa Koulukadun saneerauksen takia. Koulukatu on suljettu Kirkkokadun ja Oikokadun väliltä, ja bussit kiertävät Kauppakadun kautta.

Lemin kunnan kesäesitteessä julkaistu aikataulu on voimassa vain perjantaihin kesäkuun 2. päivään saakka.

3 kommenttia artikkeliin “Savonlinja ajaa Lemin kesävuorot”

  1. Ritva Malmivuo

    Matkahuolto ei tiennyt teidän kesä aikatauluista mitään. Ainakaan klo 9.17 Toukkalantien aikaa ei ollut heillä. Kysyisin, onko tämä jo voimassa ja onko sama aika suunnilleen Lemin kirkolla.
    Terv. Ritva Malmivuo

  2. Hei! Matkahuolto tietää vain ne vuorot, joista liikennöitsijä on sille maksanut. Matka.fissä https://opas.matka.fi/ pitäisi olla kaikki vuorot. Jostain syystä niissä aikatauluissa ei näy bussien käynti Lemin liikekeskuksessa, mutta kaikki vuorot tiettävästi sen kautta ajavat ja siellä pysähtyvät. Toukkalantien pysäkkiin on minuutin tai kahden ero. Vuorot ovat olleet voimassa 5. kesäkuuta.

  3. En itse vastaa vuoroista, en niiden ajamisesta enkä tiedottamisestakaan. Yritän palvella parhaani mukaan, kun tämä tuntuu olevan jokakesäinen ongelma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *