Siirry suoraan sisältöön

Kenraaliluutnantti evp. Heikki Nikunen on kuollut

Ilmavoimien entinen komentaja, kenraaliluutnatti evp. Heikki Nikunen on kuollut 84 vuoden iässä, kirjoittaa muun muassa Helsingin Sanomat.

Heikki Nikunen. Kuva: Taikalyhty.

Heikki Nkunen syntyi Lahdessa 12. huhtikuuta 1939 ja kuoli 7. syyskuuta 2023. Hänen vanhempansa Viljo Nikunen ja Aino os. Pekkanen olivat lähtöjään Lemiläisiä. Edesmennyt lemiläisveteraani Unto Nikunen oli Heikki Nikusen setä.

Heikki Nikunen toimi Ilmavoimien komentajana vuodesta 1991 vuoteen 1995, jolloin hän jäi eläkkeelle. Hän vieraili komentaja-aikanaankin Lemillä, muun muassa juhlapuhujana Lemillä pidetyssä maakunnallisessa maanpuolustusjuhlassa.

1 kommentti artikkeliin “Kenraaliluutnantti evp. Heikki Nikunen on kuollut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *