Siirry suoraan sisältöön

Valelääkärin nähnyt jo tuhat katsojaa

Lemin nuorisoseuran teatteri elää ennätyskauttaan. Valelääkäri-näytelmän ensi-illasta on vasta runsaat kolme viikkoa ja takana seitsemän esitystä, kun tuhannen katsojan raja on jo rikkoutunut.

Valelääkäri (Jussi Sinkko) ja johtava lääkäri (Arto Penttilä) keskustelevat Jahvetin (Pentti Kauppi) olkapäästä, hoitaja (Merike Koiv) on kuulolla. Kuva Pirjo Nykänen.

– Ennen joulua on vielä kolme näytöstä. Voi hyvinkin käydä, että sen jälkeen ollaan jo 1.500 katsojassa, nuorisoseuran puheenjohtaja Jaana Sinkko sanoo.

Näytelmä sai ensi-iltansa 27. lokakuuta. Ensi-illassa ja sitä seuranneessa esityksessä katsomo ei ollut aivan täynnä, mutta sen jälkeen ovat kaikki Tapiolan salin 166 paikkaa olleet käytössä.

Loppuvuoden näytökset on jo loppuun varatut, ja tammikuun kolmen näytöksen varausasteetkin lähentelevät sataa prosenttia.

– Helmikuussa ja maaliskuussa on vielä hyvin tilaa, Jaana Sinkko kertoo.

Lemin nuorisoseuran näytelmät ovat olleet yleisön suosiossa aina, mutta tänä talvena kiinnostus on ollut tavallistakin kiivaampaa. Viime talvena nähty Kirkko kiven takana sai hieman yli 1.600 katsojaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *