Siirry suoraan sisältöön

Keskiviikkona kuullaan, mitä mieltä Lemillä ollaan

Keskiviikkona (3.7.) voivat lemiläiset sanoa sanansa niin Taipaleen seurakunnan kuin Etelä-Karjalan hyvinvointialueenkin kuin asioista.

Neljä lemiläistä Taipaleen seurakunnan kirkkovaltuttettua ja varavaltuutettua ovat esittäneen avoimen kutsun saapua kotiseutumuseolle kello 15 puhumaan seurakunnan asioista – siitä, kuinka Taipaleen seurakunta on vastannut lemiläisten jäsentensä tarpeisiin ja toiveisiin. Kutsu on esitetty myös seurakunnan viranhaltija- ja luottamushenkiläjohdolle.

Tuntia myöhemmin saapuu Etelä-Karjalan hyvinvointialueen johtaja Sally Leskinen Lemin iltatorille. Hän kiertää puolentoista tunnin ajan, kello 16-17.30, torimyyjien ja -asiakkaiden parissa kuulemassa palautetta ja keskustelemassa.

-Nyt on mahdollisuus kohdata ja keskustella. Tulkaa juttelemaan kehitysideoistanne sekä kokemuksistanne. Palaute on tärkeää ja odotan kesätorikiertuetta innolla, Leskinen sanoo tiedotteessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *